|

Contacteu amb MEWA

Assessorament personal sobre el sistema de serveis de MEWA

Som aquí per a vosaltres

  • Per a clients

  • Per a clients potencials

  • Per a sol·licitants d'ocupació

  • Per a periodistes

Per a clients MEWA

Per a qualsevol pregunta relacionada amb els nostres serveis, el vostre contracte o qualsevol altre tema, posem a la vostra disponibilitat el número de servei gratuït +34 93 47057 57  de dilluns a divendres de 07:30 - 17:00 h. Així mateix, us podeu dirigir directament a l'empresa responsable dels vostres serveis o al vostre equip personal d'assessors. Consulteu aquesta informació a la documentació del vostre contracte o visiteu la pàgina web de la delegació corresponent.

Al nostre portal de clients myMEWA.com podreu consultar en un sol cop d'ull les prestacions i els continguts més importants relacionats amb els vostres serveis de MEWA.

Per a clients potencials

Esteu interessats en els nostres serveis i voleu rebre assessorament? Posem a la vostra disponibilitat el nostre número de servei gratuït +34 93 47057 57 de dilluns a divendres de 07:30 - 17:00 h.

Per a sol·licitants d'ocupació

Us agradaria treballar en MEWA? A la nostra secció Ocupació podreu trobar més informació sobre les persones i les possibilitats de contacte.

Per a periodistes

Els periodistes i les editorials hauran de dirigir-se al nostre departament de premsa mitjançant l'adreça de correu mewa@artmarketing.es o el número de telèfon +49 0611 7601 247. Per a més informació, consulteu la nostra secció Premsa.

Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.