Eixugadors de neteja MEWA Eixugadors de neteja MEWA

Draps de neteja, eixugadors o baietes? Draps de neteja, eixugadors o baietes?

Putztuchsystem - MEWATEX

Eixugadors de neteja MEWA Eixugadors de neteja MEWA

Draps de neteja, eixugadors o baietes? Draps de neteja, eixugadors o baietes?

Aposti per una neteja eficaç amb els eixugadors de neteja MEWA

El lloc de treball ha de romandre net. Per això, independentment del seu sector de treball, i de si el que desitja mantenir net són màquines, eines o superfícies de treball, tenim la solució més neta per a vostè: els eixugadors de neteja MEWA en un pràctic sistema de lloguer. No només li oferim quatre tipus de qualitats per a diferents requisits, sinó que els recollim, els rentem i els tornem de forma periòdica. D'aquesta manera sempre tindrà un eixugador de neteja net a mà. ¿No li sembla pràctic? Com és normal, els eixugadors de neteja de les màquines solen desgastar-se. Per això, amb el nostre servei complet els substituïm automàticament per uns de nous.

Quan es tracti de draps de neteja, confiï sempre en el líder mundial del mercat. Confiï en MEWA. Què distingeix als nostres eixugadors reutilitzables? Són absorbents, resistents i no es deformen.

Cada dia s'utilitzen més de 2,5 milions d'eixugadors de neteja en els entorns més variats. I cada vegada són més els clients que renuncien als eixugadors de neteja d'un sol ús i aposten pels eixugadors reutilitzables. Tot pel medi ambient i pels costos.

Deixi que l'assessorem. Estarem encantats de fer-li una oferta.

Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.