Un servei integral personalitzat: el nostre sistema de serveis

  • Paquet de serveis integral

    Ens ocupem de recollir, rentar, portar i substituir.

  • Amb puntualitat i fiabilitat

    Això és el que garantim amb el nostre parc mòbil propi i els nostres repartidors qualificats.

  • Persona de contacte

    En MEWA, disposarà d'una persona de contacte que li brindarà ajuda i assessorament.

Überzeugen sie sich selbst von unserem Dienstleistungs-System

Für unser Engagement in Sachen Nachhaltigkeit wurden wir bereits mehrfach ausgezeichnet. Sie sehen, Sie können Ihr Textil-Management guten Gewissens abgeben. Wie genau unser Dienstleistungssystem funktioniert? Sehen Sie selbst.

A vegades li agradaria disposar de més temps? Llavors, llogui els seus tèxtils professionals de forma còmoda i senzilla a MEWA, el líder del mercat internacional en l'àmbit dels tèxtils de diversos usos. Confiï en el nostre servei de gestió tèxtil professional. En el marc de les nostres prestacions de servei, ens ocupem per vostè de tot el procés perquè pugui estalviar temps i diners.

Lloguem draps de neteja en diferents qualitats de teixit, estoretes absorbents d'olis i rentadores de peces. Recollim, rentem, lliurem i substituïm tots els tèxtils professionals al ritme acordat i, a més, sotmetem les rentadores de peces a tasques de manteniment i proves. I vostè? Vostè pot despreocupar-se, ja que nosaltres ens ocupem de tota la cadena de processos.

Vam començar l'any 1908 i, fins a l'actualitat, hem anat assentant les bases del mercat. Especialment puntuals i precisos, és a dir, "Made in Germany". No en va som una de les marques alemanyes del segle. I el líder del mercat internacional en l'àmbit dels tèxtils de diversos usos.

També hem estat guardonats en nombroses ocasions pel nostre compromís en relació al desenvolupament sostenible. Descobreixi com pot deixar la seva gestió de tèxtils en bones mans. Com funciona exactament el nostre sistema de serveis? Descobreixi-ho vostè mateix.