Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Kundenreportage_Druckerei_Agensketterl_5.jpg

Reportatge dels clients de MEWA

MEWATEX®: un important aliat de l'impremta agensketterl

En qüestió de neteja, la impremta agensketterl aposta pels draps de neteja de MEWA

 • 30 anys de relació comercial

  «Hem prolongat la nostra excel·lent col·laboració amb MEWA».

 • Atenció al client orientada al servei

  Perfecta relació amb el servei d'assessorament a clients de MEWA

 • Responsabilitat amb el medi ambient

  Els draps de neteja es renten de forma respectuosa amb el medi ambient i poden reutilitzar-se

 • Destacada qualitat d'absorció

  «Els nostres empleats valoren els draps de neteja MEWATEX® i els prefereixen davant els draps de neteja alternatius de paper».

Informació sobre l'empresa:

La impremta agensketterl, situada a Mauerbach (Àustria), compta amb una de les sales d'impressió més modernes del país alpí. A prop de 85 treballadors competents assessoren coneguts clients del sector de la publicitat, indústria, comerç i cultura. El taller d'enquadernació propi permet proporcionar diferents tocs finals al producte. La impremta compta amb una editorial pròpia que publica llibres de contes, llibres de cuina i exàmens escolars, entre d'altres gèneres. Les seves produccions han estat guardonades amb nombroses distincions, com, per exemple, el Golden Pixel Award 2010, el premi de medi ambient Hubertus 2008 i el Impactissimo 2006 al cartell més impactant.

 

Protecció del medi ambient com a factor essencial

El principal objectiu d'agensketterl és oferir la millor qualitat d'impressió i un assessorament al client centrat en el servei. Un altre tema important per a l'empresa és la gestió responsable del medi ambient. A més dels certificats PEFC i FSCH, l'empresa va rebre la distinció austríaca en matèria de medi ambient UZ24, el que significa que el paper s'ha elaborat a partir de fusta de boscos sostenibles d'Europa. Per això, no sorprèn que la impremta valori els draps de MEWA, ja que es renten de forma respectuosa amb el medi ambient i poden reutilitzar-se.

Client dels draps de MEWA des de fa anys

Des de fa més de 30 anys, agensketterl utilitza draps de neteja MEWA ajustats a les necessitats especials de les impremtes per al manteniment de les seves màquines. «Quan agensketterl es va instal·lar en aquesta ubicació el 2005, ja utilitzàvem els draps de MEWA. Hem prolongat la nostra excel·lent col·laboració amb MEWA», declara Herbert Hajek, encarregat del departament d'impressió en agensketterl. «Els nostres empleats valoren els draps de neteja MEWATEX® i els prefereixen davant els draps de neteja alternatius de paper».

Bona sintonia amb el servei d'atenció al client

Els draps de MEWA es recullen per rentar-se i se subministren nets d'acord amb els terminis fixats. Durant una setmana de treball de sis dies s'utilitzen més de 1000 draps. «A més d'una excel·lent qualitat d'absorció, MEWA ens convenç pel seu excel·lent servei d'atenció al client. Habitualment, el dia a dia en una impremta és molt atrafegat. Pot ocórrer que sol·licitem la recollida de draps per a la neteja fora del termini acordat. En aquests casos, MEWA sempre mostra molta predisposició i la coordinació dels nostres empleats amb l'equip de MEWA funciona perfectament», declara Hajek.