cert_iso9001_14001.png

Qualitat MEWA certificada

Volem ser els millors per als nostres clients

Control significa seguretat: gestió de qualitat de MEWA

  • Solucions netes per al medi ambient

    Estem orgullosos de que la nostra gestió de tèxtils hagi rebut la certificació ISO 14001 de forma ininterrompuda des de fa anys.

  • Líder en innovació

    Estem certificats de conformitat amb ISO 9001 des de 1992.

  • Solucions assequibles per a la seva empresa

    Els avantatges del sistema de diversos usos es pot veure directament en el seu balanç mediambiental.

Al confiar-nos la conservació dels seus tèxtils professionals, està dipositant tota la seva confiança en nosaltres. Pot estar segur que netegem i vetllarem pels seus draps de neteja i estoretes absorbents d'olis i en què les recollirem i lliurarem a temps. 

Aquesta confiança és la base per a una relació satisfactòria i duradora amb el client. No només nosaltres tenim èxit, vostè també. Una frase que reflecteix la nostra filosofia i que, per a nosaltres, no només és teoria. Per això, apostem per una qualitat impecable des dels nostres inicis. La nostra gestió de qualitat és un exemple per al sector i està certificada segons ISO 9001. Com a empresa que aposta pel principi dels diversos usos, la protecció del medi ambient és un aspecte molt important per a nosaltres. Estem orgullosos d'haver estat la primera empresa del nostre sector guardonada amb el certificat internacional sobre medi ambient de conformitat amb ISO 14001 en l'any 1997 i d'haver seguit rebent-lo des de llavors. Amb aquesta norma internacional de gestió mediambiental no només ens hem compromès a complir les directives vigents, sinó també a quantificar i complir els nostres objectius mediambientals. Això s'aplica tant als nostres processos de rentat com als nostres productes i serveis.

Certificat ISO 9001

Certificat ISO 14001