Seguretat i neteja al taller: MEWA per a tallers

 • Equipament en lloguer

  Per a la neteja li oferim draps de neteja, estoretes absorbents d'olis i rentadores de peces en lloguer.

 • Assistència personal

  Lògicament, el nostre servei inclou assistència personal i un repartidor competent en la seva regió.

 • Reparacions i substitució per desgast inclosos

  Els tèxtils professionals danyats es sanegen automàticament en lloguer i, en cas necessari, les peces desgastades es rebutgen i substitueixen.

L'oli, la gasolina i el líquid de fre són tipus de brutícia que formen part del dia a dia dels tallers. Les impureses s'acumulen especialment a terra i en les eines. No obstant això, com netejar-los de la forma més eficient? I com protegir els espais interiors dels vehicles contra la brutícia?Nosaltres ens ocupem. En el nostre sistema MEWA pot llogar fàcilment draps de neteja, rentadores de peces i estoretes absorbents d'olis. El seu gran avantatge: lliurem, recollim, rentem i substituïm els seus tèxtils professionals d'acord al ritme acordat. De manera que sempre disposi dels millors requisits per a la neteja en el seu taller i, així tingui menys del que preocupar-se.Com a soci per als tallers, la nostra oferta va un pas més enllà. Les eines pesades, peces de vehicles, etc. són perills que requereixen una protecció especial. Per això, en el nostre catàleg variat d'articles de protecció laboral, també trobarà sabates de seguretat, guants, ulleres de protecció, locions per a protegir la pell i molt més.

Productes adequats per a tallers

El sistema de MEWA per a draps de neteja

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Subministrament
 • MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
  Neteja i emmagatzematge
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Recollida
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Rentat i assecat
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Comprovació i substitució
Saber más
Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.