Tot per a una impressió neta: MEWA per a impremtes

 • Equipament en lloguer

  Per a la neteja en impremtes, oferim draps de neteja i rentadores de peces en lloguer.

 • Assistència personal

  Lògicament, el nostre servei inclou assistència personal i un repartidor competent en la seva regió.

 • Control total de costos.

  Si lloga els seus draps de neteja amb MEWA, pot estar segur que tots els costos seran transparents i planificables des del principi.

 Color sobre paper: el resultat és un procés exigent que requereix coneixements tècnics i passió. Doncs el que compta al final és un resultat de gran precisió.

Com a soci d'impremtes des de fa anys, li donem suport amb solucions que ofereixen les millors condicions per a un treball net. Amb els nostres draps MEWATEX® de qualitat, no només pot netejar els rodets d'impressió i el raspador, sinó que també pot netejar de forma fiable les màquina d'impressió i les safates de tintat. El que distingeix als nostres draps de neteja en el pràctic sistema d'ús múltiple és, sobretot, un aspecte: són inigualables en matèria de resistència, capacitat d'absorció i vida útil. A més: prop de 2,5 milions d'usuaris confien ja en els draps de neteja MEWA. Vostè també?

Pot llogar els nostres draps de neteja fàcilment. D'aquesta manera, vostè i els seus treballadors sempre tindran un drap net a les mans. A més: també pot llogar amb nosaltres estoretes resistents que absorbeixen la brutícia entre la sala d'impressió i l'oficina.

Productes adequats per a impremtes

El sistema de MEWA per a draps de neteja

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Subministrament
 • MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
  Neteja i emmagatzematge
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Recollida
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Rentat i assecat
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Comprovació i substitució
Saber más
Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.