Solucions netes per a la seva empresa: MEWA per a la indústria automobilística

 • Tèxtils professionals de lloguer

  Li proporcionem neteja amb els draps, estoretes absorbents d'olis i altres tèxtils professionals en un pràctic servei de lloguer.

 • assistència personal

  Lògicament, el nostre servei inclou assistència personal i un repartidor competent en la seva regió.

 • Control total de costos

  Si lloga els seus tèxtils professionals, estoretes absorbents d'olis i rentadores de peces amb MEWA, pot estar segur que tots els costos seran transparents i planificables des del principi.

Tant si es tracta d'un gran fabricant d'automòbils, d'un proveïdor mitjà o d'un proveïdor de peces, sempre li anirà bé el nostre servei integral per a draps de neteja, estoretes absorbents d'olis i altres tèxtils professionals.Gràcies als nostres anys de col·laboració amb empreses de la indústria automobilística, coneixem les seves elevades exigències d'una cadena de treball sense complicacions. En el sistema MEWA ens ocupem de que els seus tèxtils professionals es recullin, rentin o netegin amb cura i tornin a subministrar-se a temps i de forma fiable. En el cas de defectes o desgast, també s'inclouen les tasques de reparació professional o substitució.Aposti pel nostre servei professional i confiï en el gran rendiment dels nostres productes. No en va, el nostre drap de neteja per a màquines MEWATEX està considerat el millor drap de neteja del món: inigualable en termes de resistència, capacitat d'absorció i vida útil. A més de les pràctiques estoretes absorbents d'olis MEWA MULTITEX® per fuites, també pot llogar rentadores de peces de gran eficiència i aconseguir temps lliure per dedicar-se a l'activitat principal de la seva empresa.A més, li oferim un ampli catàleg d'articles de protecció laboral, com sabates de protecció, guants, ulleres de seguretat i protecció auditiva, a la venda a Tienda de la Marcas by MEWA.


Productes adequats per a la indústria automobilística

El sistema de MEWA per a draps de neteja

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Subministrament
 • MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
  Neteja i emmagatzematge
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Recollida
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Rentat i assecat
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Comprovació i substitució
Saber más
Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.