|

Responsabilitat social

Amb una exigència sostenible

El nostre compromís és una qüestió d'honor: responsabilitat social de MEWA

Com a empresa internacional, MEWA també assumeix una gran responsabilitat amb la societat.

Més d'1,1 milió de persones utilitza la roba de treball de MEWA i més de 2,7 milions d'usuaris treballen diàriament amb els nostres draps de neteja. Pel que és evident que proporcionem productes de gran qualitat lliures de substàncies que suposin un risc per a la salut.

Totes les sucursals de MEWA formen part de la seva comunitat local, que reuneix veïns, treballadors i les seves famílies. Mitjançant aquest compromís regional, també hem elaborat la responsabilitat social.

MEWA no només es gestiona de forma responsable, sinó que espera el mateix dels seus socis i proveïdors. Per garantir que compleixen els seus estàndards socials, MEWA ha introduït un codi de conducta que han de signar els proveïdors. En base a això, MEWA realitza auditories socials de forma periòdica.

Compromís social de MEWA Aplicació regional

MEWA compta amb moltes seus a tot Europa. No obstant això, el nostre interès no acaba en les instal·lacions de MEWA, sinó que també s'aplica a la regió en la qual es troben les nostres societats. MEWA està disposat a participar en nombrosos projectes socials i culturals de la regió.

MEWA també considera important mantenir una bona relació amb veïns, empreses pròximes i famílies dels empleats. Això es reflecteix en un gran compromís de les empreses MEWA per als clubs esportius locals, iniciatives socials, festes populars i escoles.

Per exemple, al novembre de 2011, el MEWA Tèxtil-Service AG & Co Jena OHG i l'escola estatal Lobdeburg van segellar una iniciativa de formació regional. Després dels primers projectes conjunts en 2004, amb el temps s'ha desenvolupat una col·laboració satisfactòria.

La cadena de subministrament de MEWA Condicions de treball òptimes

MEWA no només s'aplica la responsabilitat empresarial per ella mateixa. Els nostres proveïdors i socis comercials dins i fora d'Europa també han d'assumir la seva responsabilitat. Després de tot, no només els nostres propis empleats haurien de treballar en condicions raonables, sinó també tots els empleats en les fàbriques dels proveïdors. Per això, en 2010, com a primera empresa alemanya en la indústria tèxtil, vam introduir un codi de conducta (Code of Conduct) per als nostres proveïdors.

Per garantir la qualitat del producte, MEWA porta a terme auditories a proveïdors des de 1994. Però no només els productes dels nostres proveïdors haurien de ser perfectes, sinó també les condicions de treball dels seus empleats. Per això, MEWA comprova el compliment del Codi de Conducta mitjançant auditories socials des de 2010.

El codi de conducta de MEWA Condicions de treball justes

Com a empresa internacional, MEWA treballa amb diversos proveïdors de dins i fora d'Europa. Per a MEWA és vital que no només els seus propis empleats treballin en bones condicions, sinó que les fàbriques dels proveïdors també compleixin amb les normes mínimes. Per això, en 2010, com a primera empresa alemanya en la indústria tèxtil, vam introduir un codi de conducta (Code of Conduct) per als nostres proveïdors. En signar el Code of Conduct, els socis declaren que aquest codi es respecta a les seves instal·lacions i també en les instal·lacions dels subcontractistes que participen en els processos de producció relacionats amb articles de MEWA. El compliment d'aquests requisits sempre es pot comprovar sense previ avís mitjançant inspeccions.