MANCHING_05.tif

Centres de MEWA

Som aquí per a vostè. A tot Europa.

Sempre a prop seu: centres de MEWA

  • Líder del mercat

    Gràcies als seus 45 centres a 14 països europeus, unos 190 000 clients amb contracte, MEWA se situa entre els líders del mercat a la seva branca.

  • Atenció personalitzada

    Atenem i abastem amb puntualitat i fiabilitat. A escala internacional, nacional i regional.

  • Foment de la formació de joves professionals

    Una tasca important a MEWA és la formació de joves professionals. A tots els centres.

Ens trobarà a prop seu a 14 països, ja que la presència física és essencial per establir una bona relació comercial: A l'hora d'assessorar, parlem el seu idioma. Entenem els seus desitjos perquè coneixem el seu entorn. Mantenim el diàleg amb vostè per tal de trobar sempre les solucions adequades, fins i tot si es produeix qualsevol canvi a la seva empresa.

Tanmateix, amb MEWA no només es beneficiarà de l'assistència personalitzada a la seva ubicació. Li oferim els extensos coneixements d'una de les majors empreses internacionals de la seva branca. Els estàndards de servei i les normes de qualitat i medi ambient són presents a tots els nostres àmbits d'activitat, a un nivell igualment alt. A la seu central desenvolupem nous productes per a la branca de seguretat i salut laboral, roba de treball i de protecció; a més, optimitzem la nostra oferta i estudiem com podem millorar. Els resultats es reflecteixen al rendiment dels nostres centres i de la nostra atenció al client.

Així doncs, cadascun dels nostres centres forma part d'un conjunt, però alhora és una empresa amb un perfil propi, influït per la regió, les seves persones i la seva mentalitat.

Unsere Standorte in Ihrer Nähe