Websiteheader_Kampagnenmotive_EB_3543x3543px_2020-02-23_ES-CT.jpg

La nostra empresa

MEWA és una empresa justa i familiar

Desitgem que dugui a terme la seva feina a gust i que consideri que MEWA és una empresa que pot cobrir les seves expectatives. Aquí trobarà vacants que li ofereixen satisfacció, estabilitat i possibilitats atractives de desenvolupament. I és que tenim molts propòsits: com un dels proveïdors capdavanters en gestió tèxtil, ens trobem en una tendència de creixement i d’innovació constant.

MEWA ofereix oportunitats

A la nostra empresa tothom té l’oportunitat de contribuir activament, amb el seu esforç, a l’èxit comú del negoci. Situem les persones al centre del nostre pensament i de la nostra manera d’actuar, l’únic camí correcte cap a les bones relacions permanents amb els nostres clients, socis i companys de feina.

MEWA ha rebut nombrosos premis

La nostra excel·lent reputació com a proveïdor de serveis capdavanter i empresa atractiva se’ns reconeix regularment des de fora; hem rebut, per exemple, la distinció de “Marca del segle” (“Marke des Jahrhunderts”, en alemany), el “Premi a la sostenibilitat” (“Nachhaltigkeitspreis”, en alemany), guardons a “Els millors llocs de treball amb futur d’Alemanya” (“Deutschlands beste Jobs mit Zukunft“, en alemany) i “Leading Employers”, o la nominació al “HR Excellence Award”.

Tanmateix, la prova més important del nostre atractiu com a empresa considerem que és la llarga antiguitat mitjana dels nostres treballadors; és l’expressió de la gran fidelització dels treballadors i de la seva gran identificació amb MEWA.

Naturalment, ens alegrem de rebre candidatures de tothom, independentment del gènere, l’origen, l’orientació sexual i la religió. En l’àmbit del desenvolupament professional, utilitzem globalment el gènere masculí purament per facilitar la lectura.

Per a nosaltres és d’especial importància que, mentre estigui a la feina, s’hi senti a gust, satisfet i la valori. La base de tot això conforma una cultura d’empresa que s’ha desenvolupat al llarg de més de 110 anys i que guia en tot moment les nostres accions.
Gabriele Gebauer i Rolf Beisse, propietaris del grup empresarial MEWA

Què li podem oferir

 • Zentrale_Wiesbaden_Panora.jpg

  Valors fonamentals reals i principis de gestió

  Les persones fan MEWA possible

 • _MG_0434_7_fused_var.tif

  El nostre compromís social divers

  La responsabilitat connecta

 • _84A8909.jpg

  Mostrem grandesa i garantim material suficient

  Visió general de MEWA

 • AdobeStock_222907647.jpeg

  MEWA és un proveïdor líder en un sector de futur

  Llocs de treball amb perspectives

 • 4O9A3535.jpg

  Testimonis de primera mà

  Moments MEWA

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Buscamos personal – ¡Presente su solicitud ahora!

  Ofertas de trabajo en MEWA